{title}

محصولات چای محسن


چای ممتاز سیلان شکسته

شاید بتوان گفت پر مصرف ترین محصول گروه مواد غذایی چای سیلان 121 محسن است. این محصول که ابتدا فقط به صورت عطری و ساده و در دو رنگ آبی و قرمز (چای ساده) و در تک رنگ نقره ای (چای معطر) سیلان تولید می شد و در حال حاضر در بسته بندی جدید محسن جای گرفته تا باره دیگر گروه مواد غذایی محسن یادآور قدمت و اصیل بودن این محصول در ایران باشد . چای سیلان معطر ملایم محسن برای پاسخگوئی به نیازها و سلائق مشتریان به سبد محصولات گروه مواد غذائی محسن اضافه شد.چای سیلان معطر ملایم در بسته های نقره ای و با وزن 500 گرم در تولید شده بود و در حال حاضر در بسته بندی جدید راهی بازار مشتریان وفادار محسن شده است. عطر استفاده شده ، در این چای با عطر ارل گری که برگرفته از گیاهی به همین نام است معطر گردیده و طعمی بی نظیر را به نوشیدنی محبوب شما می بخشد. چای ممتاز سیلان 121 محسن دست چینی از بهترین کشتزارهای سیلان می باشد که بخاطر طعم اصیل و گس خاصی خود باب طبع کسانی است که اصطلاحا" چای خور نامیده می شوند.
استان های که ذائقه مورد پسندشان چای 121 معطر می باشد عبارت اند از : استان البرز ، قزوین ، قم ، گلستان ، گیلان ، مازندران ، هرمزگان ، بوشهر ، تهران ، اهواز ، سمنان و اصفهان می باشند.

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    به نظر می رسد یکی از دلایل محبوب بودن این محصول در بین مردم زود دم و خوشرنگ بودن این محصول است که باعث شده این محصول به یکی از پر فروش ترین و محبوب ترین محصولات در بین مصرف کنندگان و طرفداران محسن تبدیل شود. نوع شکسته چای سیلان محسن ظاهر یکدست و هماهنگ، بدون تکه های برگ تخمیر نشده و به همین خاطر در کل کشور و با هر ذائقه ای و در با هر آب نوشیدنی در هر منطقه ای دم کرده آن بسیار مطبوع و خوش رنگ می باشد.
    ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ طعم : گس قوی
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

    چای ممتاز سیلان شکسته  

    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .
    استان های که ذائقه مورد پسندشان چای 121 ساده می باشد عبارت اند از : استان آذربایجان شرقی و غربی ، اردبیل ، اصفهان ، ایلام ، چهار محال بختیاری ، خراسان ، زنجان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، کردستان ، کرمانشاه ، یاسوج ، لرستان ، مرکزی ، همدان و یزد می باشند .

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چای 121 سیلان محسن شکسته می باشد و چای شکسته را می توان چنین تعریف کرد : برگهای چای درسته و کامل نیستند. دم کرده آن قویتر و تیره تر و زمان دم کشیدن آن کمتر می‌باشد و نوع شکسته چای سیلان محسن ظاهر یکدست و هماهنگ، بدون تکه های برگ تخمیر نشده و به همین خاطر در کل کشور و با هر ذائقه ای و در با هر آب نوشیدنی در هر منطقه ای دم کرده آن بسیار مطبوع و خوش رنگ می باشد. به نظر می رسد یکی از دلایل محبوب بودن این محصول در بین مردم زود دم و خوشرنگ بودن این محصول است که باعث شده این محصول به یکی از پر فروش ترین و محبوب ترین محصولات در بین مصرف کنندگان و طرفداران محسن تبدیل شود. که بدلیل ذائقه مردم ایران در کل کشور طرفداران خود را دارد و با هر ذائقه و با آب نوشیدنی هر کدام از شهر ها مورد پسند بوده و طرفداران خود را دارد.چای ممتاز سیلان 121 محسن دست چینی از بهترین کشتزارهای سیلان می باشد که بخاطر طعم اصیل و گس خاصی خود باب طبع کسانی است که اصطلاحا" چای خور نامیده می شوند.
    ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ طعم : گس قوی
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

      چای ممتاز سیلان شکسته

    ویژگیها: زود دم ( 5 الی 6 دقیقه )، خوش رنگ، معطر و طعم : گس قوی طرز تهیه چای 121 معطر ویژه محسن : دو پیمانه این چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت پنج دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد و با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چای 121 سیلان محسن شکسته می باشد و نوع شکسته چای سیلان محسن ظاهر یکدست و هماهنگ دارد .لازم به ذکر است که چای شکسته معطر ویژه 121 محسن با همین خصوصیات در مناطق مرکزی ایران و شمال ایران طرفداران بیشتری دارد زیرا در مناطقی که آب و هوا مرطوب و از رطوبت بالای بر خوردار هستند و در اصطلاح دارای آب و هوای شرجی هستند ، چای با عطر ویژه می پسندند.به نظر می رسد یکی از دلایل محبوب بودن در بین مردم زود دم و خوشرنگ بودن این محصول است. چای 121 معطر ویژه در بسته بندی مقوایی با وزن 500 گرمی مقوایی عرضه می شود. استان های که ذائقه مورد پسندشان چای 121 معطر ویژه می باشد عبارت اند از : گلستان ، گیلان ، مازندران ( استان های حاشیه دریای خزر ) ، هرمزگان ، بوشهر و مناطق حاشیه دریای عمان می باشند..
    ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ طعم : گس قوی
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

      چای باروتی زرین

    طرز تهیه چای باروتی محسن 222: دو پیمانه این چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت چهار دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چای شکسته باروتی محسن با داشتن طعم گس و ملایم مناسب برای تمام سلیقه ها می باشد . این چای از جوانه های برگ چای بدست می آید و چون برگهای تازه جوانه زده چای دارای رنگ زرد هستند اصطلاحا به چای زر دار یا زرین معروف هستند . مزیت چای های زر دار نسبت به سایر چای ها عطر و طعم خاصی است که این برگها دارند پس شما می توانید با استفاده از این چای یک طعم استثنایی و متفاوت را تجربه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید . . چای باروتی محسن 222 در جعبه های مقوایی 500 گرمی مقوایی عرضه می شود . استان های که ذائقه مورد پسندشان چای باروتی محسن می باشد عبارت اند از : استان آذربایجان غربی و شرقی ، اردبیل ، ایلام ، زنجان ، سمنان ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمانشاه و همدان می باشند .
    ویژگیها: زود دم ( 4 الی 5 دقیقه ) ، خوش رنگ طعم : گس قوی و ملایم

    چای ممتاز قلم

    چای قلم اعلا محسن در دو نوع قلمی ساده و قلمی عطری تولید شد. از همان ابتدا کیفیت و رنگ شفاف این چای باعث شد تا در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار شود.ویژگی ممتاز این چای که آنرا از سایر محصولات متفاوت می نماید دیر دم بودن آن است.یعنی شما بعد از دم کردن این چای می توانید آنرا تا چند ساعت بعد بدون تغییر در رنگ ، طعم و مزه میل نمائید و این خبری است خوش برای افرادی که در اصطلاح چای خورنامیده می شوند .نوع عطری این چای که با عطر ارل گری معطر شده است بوی نافذی دارد و باعث میشود تا اینکه یک بار آنرا امتحان نمائید ، رنگ ثابت چای قلم اعلا محسن ، دیگر ویژگی است که باعث می شود برای یکبار هم که شده این محصول را استفاده نمائید. این نوع چای محسن در جعبه های مقوایی 500 گرمی مقوایی عرضه می شود . استان های که ذائقه مورد پسندشان چای قلم اعلا محسن می باشد عبارت اند از : استان چهار محال بختیاری ، آذربایجان غربی و شرقی ، اردبیل ، قم ، قزوین ، بوشهر ، تهران ، سمنان ، اصفهان ، گیلان ، لرستان ، کهکیلویه و بویر احمد و البرز می باشند

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    طرز تهیه چای قلم اعلا عطری و ساده: دو پیمانه از این نوع چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 12 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای قرمزتر و وسوسه انگیزتر خواهد شد و تا چند ساعت قابل استفاده خواهد بود ..
    ویژگیها: دیر دم ( 10 الی 12 دقیقه ) ، طعم ملایم ,خوش رنگ
    طعم : گس و ملایم
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

    چای سیلان قلم معطر

    چای قلم اعلا محسن در دو نوع قلمی ساده و قلمی عطری تولید شد. از همان ابتدا کیفیت و رنگ شفاف این چای باعث شد تا در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار شود.ویژگی ممتاز این چای که آنرا از سایر محصولات متفاوت می نماید دیر دم بودن آن است.یعنی شما بعد از دم کردن این چای می توانید آنرا تا چند ساعت بعد بدون تغییر در رنگ ، طعم و مزه میل نمائید و این خبری است خوش برای افرادی که در اصطلاح چای خورنامیده می شوند .نوع عطری این چای که با عطر ارل گری معطر شده است بوی نافذی دارد و باعث میشود تا اینکه یک بار آنرا امتحان نمائید ، رنگ ثابت چای قلم اعلا محسن ، دیگر ویژگی است که باعث می شود برای یکبار هم که شده این محصول را استفاده نمائید. این نوع چای محسن در جعبه های مقوایی 500 گرمی مقوایی عرضه می شود . استان های که ذائقه مورد پسندشان چای قلم اعلا محسن می باشد عبارت اند از : استان چهار محال بختیاری ، آذربایجان غربی و شرقی ، اردبیل ، قم ، قزوین ، بوشهر ، تهران ، سمنان ، اصفهان ، گیلان ، لرستان ، کهکیلویه و بویر احمد و البرز می باشند

  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    طرز تهیه چای قلم اعلا عطری و ساده: دو پیمانه از این نوع چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 12 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای قرمزتر و وسوسه انگیزتر خواهد شد و تا چند ساعت قابل استفاده خواهد بود ..
    ویژگیها: دیر دم ( 10 الی 12 دقیقه ) ، طعم ملایم ,خوش رنگ
    طعم : گس و ملایم
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

    چای کلکته دارجیلینگ

    طرز تهیه چای دارجیلینگ محسن: دو پیمانه این چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .
  • بسته بندی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چای دارجیلینگ آسام ترکیبی است از بهترین چای های شمال هندوستان که طعم بی نظیر دارجیلینگ و رنگ دلپذیر آسام را یکجا به همراه دارد. چای دارجیلینگ به واسطه ویژگی طعـم خود قابل شناسایی است. این محصـول عالـی که در دامنه کوه های هیمالیا روییده می شود به زمان بیشترى براى دم کشیدن احتیاج دارد.. چای دارجلینگ محسن در جعبه های مقوایی 500 گرمی عرضه می شود . استان های که ذائقه مورد پسندشان چای دارجیلینگ محسن می باشد عبارت اند از : استان یزد ، خراسان جنوبی رضوی و شمالی ، آذربایجان شرقی ، خوزستان و سیستان و بلوچستان می باشند.
    ویژگیها: دیر دم ( 10 الی 12 دقیقه ) ، خوش رنگ، طعم : گس قوی

     

    چای کنیایی قوطی فلزی

    طعم : گس قوی (strong) چای CTC بیشتر مصرف کنندگانش در مناطق گرمسیر زندگی می کنند مانند سیستان و بلوچستان و جنوب کشور مانند اهواز و آبادان و حتی مشهد هم مردمانی با ذائقه کنیایی در خود چای داده است و مرکز ایران نیز چای کنیا را می پسندند. طرز تهیه : دو پیمانه چای کله مورچه ای محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .
    استان های که ذائقه مورد پسندشان چای کنیا ctc محسن می باشد عبارت اند از : استان خوزستان ، خراسان جنوبی رضوی و شمالی، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قم ، کرمانشاه ، هرمزگان ، آذربایجان شرقی و غربی ، اردبیل ، البرز و ایلام می باشند.

  • قوطی فلزی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چاي به دو شيوه سنتي ( ارتدوکس ) و غيرسنتي ( C.T.C ) توليد مي شود . تفاوت اين دو شيوه به نوع مالش و لوله کردن برگ سبز چاي مربوط است . در شيوه C.T.C کليه سلولها و رنگدانه هاي چاي اکسيده مي شوند و در نتيجه اين نوع چاي از نظر رنگ و کيفيت نسبت به شيوه سنتي برتري دارد . در اين روش از ماشين هاي جديدي كه شامل جفت غلطك با چرخش مخالف است به نام ماشين CTC استفاده مي شود. برگ هاي پلاسيده نشده يا كم پلاسيده ~ مختصري تخمير مي شوند و پس از آن خشك مي شوند و بدين ترتيب يكي از طولاني ترين مراحل چاي سازي كه همان مرحله پلاس است تقريبا حذف مي شود و مرحله مالش و تخمير تلفيق شده و به حداقل مدت كاهش مي يابد.چاي CTC از نظر شكل ظاهري شباهتي به چاي ارتدكس ندارد . زيرا دانه هاي آن بسيار خرد شده ، شكسته و پيچيده است . درصد بالايي از چاي کنیا را چاي غير ارتدكس يا CTC تشكيل مي دهد .

    چای سیلان قوطی فلزی

    طرز تهیه : دو پیمانه چای شکسته ساده ممتاز سیلان فلزی را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود.
    استان های که ذائقه مورد پسندشان چای 121 ساده می باشد عبارت اند از : استان آذربایجان شرقی و غربی ، اردبیل ، اصفهان ، ایلام ، چهار محال بختیاری ، خراسان ، زنجان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، کردستان ، کرمانشاه ، یاسوج ، لرستان ، مرکزی ، همدان و یزد می باشند .

  • قوطی فلزی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    سریلانکا را اغلب جزیره جواهر نمای اقیانــوس هنـد می خوانند و چای سیلان همانند تاریخ و شهرت این جزیره بسیار پر آوازه است. چای سیلان محسن انتخابی تحسین برانگیز است از بهترین چای سیلان دستچین شده از ارتفاعات سریلانکا که دارای رنگ عالی و طعـم دلپذیر مى باشد. چای سیلان خوش رنگ و با عطر و طعمی خاص است که آن را می توانید با شیر یا برشی از لیمو میل نمایید تا طعم لذت بخش آن را دریابید. این چای بهترین و منحصر به فردترین چای محسن میباشد ، توانسته است در تمام ایران طرفداران بسیاری را به خود جلب کند و یکی از پرفروش ترین محصولات چای محسن به شمار می رود. چای شکسته ممتاز سیلان فلزی محسن ظاهر یکدست و هماهنگ، بدون تکه های برگ تخمیر نشده و به همین خاطر در کل کشور و با هر ذائقه ای و در با هر آب نوشیدنی در هر منطقه ای دم کرده آن بسیار مطبوع و خوش رنگ می باشد. این چای خوشرنگ محسن طعمی نافذ داشته و مصرف روزمره دارد و نیز زمان دم کشیدن آن کوتاه می باشد..
    ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ طعم : گس قوی
    طرز تهیه : دو پیمانه چای 121 محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود .

    چای سیلان معطر قوطی فلزی

    طرز تهیه : دو پیمانه چای شکسته معطر ممتاز سیلان فلزی را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه کرده و سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود.
    استان های که ذائقه مورد پسندشان چای 121 معطر می باشد عبارت اند از : استان البرز ، قزوین ، قم ، گلستان ، گیلان ، مازندران ، هرمزگان ، بوشهر ، تهران ، اهواز ، سمنان و اصفهان می باشند.

  • قوطی فلزی 500 گرمی
  • کارتن 12 کیلو گرمی - 24 بسته 500 گرمی
  •  

    چای معطر ممتاز سیلان فلزی (آروماتیک ارل گری) منتخبى است از بهترین چای سیلان و دارای عطر بسیار دلپذیرى می باشد. جالب است بدانید که نام ارل گری برگرفته شده از نام نخست وزیر انگلستان در دهه ۱۸۳۰ میباشد و ترکیب چای با این عطر به نام او معروف گردید .این چای بدلیل داشتن عطر ، رنگ و طعم مناسب از شهرت و محبوبیت خاصی برخوردار است . متخصصان ما در چای محسن با گزینش منحصر به فرد و کارشناسی شده ای از انواع چای سیاه و افزودن مقدار خاصى اسانس ارل گری به آن یک چاى لذت بخش و اصیل را به مشتریان خود تقدیم میکند. ارل گری یکی از باارزش ترین و کهن ترین اسانس مورد قبول دنیا است که از طریق تاجران راه ابریشم در دسترس سایر ساکنین جهان قرار گرفت. بهتر است این چای را در ظروف در بسته نگهداری کنید تا عطر آن بخوبی حفظ شود.
    ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ طعم : گس قوی

    چای کیسه ای معطر

    چای کیسه ای محصولی مناسب جهت استفاده در مسافرتها است ، زیرا سریع آماده می شود و نیاز به دم کشیدن برای مدت طولانی ندارد. از طرف دیگر به لوازم دم کردن چای هم نیازی نیست از این رو به چای کیسه ای چای مسافرتی هم گفته می شود . در ادامه روند رو به رشد تولید و مصرف چای کیسه ای ، چای کیسه ای مطعر محسن برای تنوع بخشیدن به ذائقه مصرف کنندگان به سبد محصولات این شرکت اضافه شد . عطر استفاده شده در این چای عطر مشهور ارل گری و برگاموت است که بخاطر خواص فراوان آن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .از مهمترین خواص عصاره برگاموت می توان به آرمش بخش بودن بخاطر رایحه خاص آن ، رفع گرفتگی سینوسهای مجاری تنفسی در هنگام سرماخوردگی و آنفلوانزا و بخاطر خاصیت باکتری کش بودن برای عفونتهای دهان و لثه اشاره کرد .

  • تهیه شده از مرغوبترین نوع چای سیلان و کنیا
  • دارای بسته بندی 25 ،50 و 100 عددی
  • معطر
  •  

    به نظر می رسد یکی از دلایل محبوب بودن این محصول در بین مردم زود دم و خوشرنگ بودن این محصول است که باعث شده این محصول به یکی از پر فروش ترین و محبوب ترین محصولات در بین مصرف کنندگان و طرفداران محسن تبدیل شود. نوع شکسته چای سیلان محسن ظاهر یکدست و هماهنگ، بدون تکه های برگ تخمیر نشده و به همین خاطر در کل کشور و با هر ذائقه ای و در با هر آب نوشیدنی در هر منطقه ای دم کرده آن بسیار مطبوع و خوش رنگ می باشد.
    ویژگیها: زود دم ، مناسب برای مسافرت طعم : گس و ملایم
    طرز تهیه : یک عدد چای کیسه ای محسن را در یک لیوان حاوی آب جوش گذاشته و به مدت 3 الی 5 دقیقه بگذارید تا دم بکشد

    چای کیسه ای

    چای کیسه ای محصولی مناسب جهت استفاده در مسافرتها بود ، زیرا سریع آماده می شد و نیاز به دم کشیدن برای مدت طولانی یا لوازم دم کردن چای زیادی نداشت از این رو به چای کیسه ای چای مسافرتی هم گفته می شود . در ادامه روند رو به رشد تولید و مصرف چای کیسه ای ، انواع طعمهای مختلف به سبد تولید این محصول اضافه گردید و امروزه چای کیسه ای با تنوع بالایی در بازارها عرضه می شود .

  • دارای بسته بندی 25 ،50 و 100 عددی
  • تهیه شده از مرغوبترین نوع چای سیلان و کنیا
  •  

    در اوايل قرن بيستم، چاي، نوشيدني لوکسي بود که فقط ثروتمندان توانايي خريد آن را داشتند. تجار چاي بي‌ صبرانه منتظر محموله‌ هاي چاي که از هند و چين مي ‌آمد، مي ‌‌نشستند و آن را به قيمت گزاف به مشتريان خود مي ‌فروختند. قوطي‌ هاي فلزي کوچک، اولين نوع بسته‌ بندي چاي بود اما از آنجا که قيمت اين قوطي ‌ها نسبتا بالا بود، در سال 1903 ميلادي، براي اولين بار از کيسه‌ هاي ابريشمي به جاي قوطي ‌هاي فلزي استفاده شد. اين نوع بسته ‌بندي، اول در سال 1904 ميلادي، به کافه‌ رستوران ‌هاي نيويورک و بعد از آن، به سراسر جهان راه يافت. برخي مصرف‌ کنندگان، کيسه‌ ها را به همان صورت درون آب ‌جوش انداختند و متوجه شدند چاي در حال رنگ دادن و دم کشيدن است. از اين پس بود که روش‌هاي ساده ‌تري براي استفاده از چاي پيدا شد. کم ‌کم مردم به چاي کيسه‌ اي علاقه بيشتري نشان دادند چون ديگر نيازي به استفاده از صافي نبود..
    ویژگیها: زود دم و خوش رنگ ، مناسب برای مسافرت طعم : گس و ملایم
    طرز تهیه : یک عدد چای کیسه ای محسن را در یک لیوان حاوی آب جوش گذاشته و به مدت 3 الی 5 دقیقه بگذارید تا دم بکشد

    چای قلمی تی ام

    چای سیلان قلمی TM محسن چای قلم سوزنی می باشد و چای قلم را می توان چنین تعریف کرد : برگهای چای درسته و کامل هستند وبرگ چای قلم TM محسن پیچیده و ظریف است و حاوی جوانه آخر برگ و به اضافه 2 برگ کامل یک بوته چای . دم کرده آن دیردم,خوش رنگ ,ماندگاری بالا و نوع قلمی TM چای سیلان محسن ظاهر یکدست و هماهنگ و به همین خاطر در کل کشور و بخصوص چهار محال بختیاری یکی از محبوب ترین چای هاست . شاید بتوان گفت قدیمی ترین محصول گروه مواد غذایی محسن که بیش از 15 سال پیش وارد ایران شده و هنوز بسیاری از مردم چای محسن را با آن می شناسند چای قلم TM محسن است. این محصول به صورت ساده (بدون عطر) و رنگ زرد تولید می شد و بسته های نیم کیلویی دارد و شکل و شمایل بسیار سنتی و گرافیک استفاده شده در آن یادآور قدمت و اصیل بودن این محصول است. به نظر می رسد یکی از دلایل محبوب بودن این محصول در بین مردم دیر دم و خوشرنگ بودن این محصول است که باعث شده این محصول به یکی از پر فروش ترین و محبوب ترین محصولات در بین مصرف کنندگان و طرفداران محسن تبدیل شود. که بدلیل ذائقه مردم ایران در کل کشور طرفداران خود را دارد و با هر ذائقه و با آب نوشیدنی هر کدام از شهر ها مورد پسند بوده و طرفداران خود را دارد. از همان ابتدا کیفیت و رنگ شفاف این چای باعث شد تا این محصول در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار شود.

  • بسته بندی 500 گرمی
  • بسته بندی 250 گرمی
  • کارتن 10 کیلو گرمی - 20 بسته ی 500 گرمی در یک کارتن
  • کارتن 10 کیلو گرمی - 40 بسته ی 250 گرمی در یک کارتن
  •  

    ویژگی ممتاز این محصول که آنرا از سایر محصولات متفاوت می نماید دیر دم بودن آن است. یعنی شما بعد از دم کردن این چای می توانید آنرا تا چند ساعت بعد بدون تغییر در رنگ ، طعم و مزه میل نمائید و این خبری است خوش برای چای خورها.
    استان های که ذائقه مورد پسندشان چای قلم TM محسن می باشد عبارت اند از : استان چهار محال بختیاری ، آذربایجان غربی و شرقی ، اردبیل ، قم ، قزوین ، بوشهر ، تهران ، سمنان ، اصفهان ، گیلان ، لرستان ، کهکیلویه و بویر احمد و البرز می باشند
    ویژگیها : دیردم,خوش رنگ ,ماندگاری بالا
    طعم:گس,ملایم
    طرز تهیه : دو پیمانه چای TM محسن را در یک قوری 4 نفره ریخته آن را در قوری ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای تغییری نخواهد کرد و تا چند ساعت ماندگاری خود را حفظ می نماید .